Výhradní distributor autobusů ISUZU v Čechách a Slovensku společnost TURANCAR se představila na letošním veletrhu BUS SHOW zdravá doprava ve dnech 11. 2. – 13. 2. 2020. TURANCAR do Nitry přivezl inovovaný model turistického autobusu VISIGO Hyper, novinku, městský autobus NovoCiti Life a osvědčený turistický model NOVO Lux. Velký zájem médií i návštěvníků vzbudil autobus NovoCiti Life, který byl k dispozici všem přítomným na volné ploše k testování a zkušební jízdy v rámci areálu výstaviště.

Připomínáme, NovoCiti Life je specifický linkový autobus Low Entry, dlouhý necelý osm metrů, určený pro dopravu v městských centrech a všude tam kde je nízká frekvence cestujících. Za největší jeho přednost považujeme ekonomický efektivní provoz, dobré jízdní vlastnosti, vysoký komfort pro cestující a také nevšední design.

Dalším autobusem na BUS SHOW byl inovovaný turistický model ISUZU VISIGO Hyper dlouhý 9,5 metru, nově s motorem CUMMINS Euro 6D s výkonem 250 koní a plně automatickou převodovkou ZF Ecolife. V kategorii do 10 metrů celkové délky patří VISIGO mezi nejoblíbenější turistické autobusy.

Třetím autobusem v expozici TURANCAR byl NOVO Lux, nejmenší z rodiny ISUZU, dlouhý pouhých 7, 2 metru.Jedná se o turistický nenáročný autobus s mimořádně velkou flexibilitou využití v nejrůznějších oblastech veřejné dopravy.

Veletrh BUS SHOW zdravá doprava byl dobrou příležitostí pro TURANCAR představit širokému publiku slovenských dopravců své portfolio malokapacitních autobusů.

Video z veletrhu

Několik fotek k výstavě našich autobusů ISUZU v hale

(foto: Zdeněk Nesveda BusPress)