Jarní testovací jízdy ISUZU VISIGO Hyper 2020 pro zákazníky

Turistický autobus ISUZU VISIGO je v nabídce českého importéra firmy TURANCAR CZ od roku 2014. Inovovaný model s označením Hyper 2020 se představil na veletrzích BUSWORLD v Bruselu, CZECHBUS v Praze, BUS SHOW Slovakia v Nitře a teď je k dispozici českým dopravcům na testování, nebo také na případně zapůjčení a vyzkoušení v běžném provozu s cestujícími.

Aktuální model Visigo Hyper vybavený novým typem motoru Cummins Euro 6D s výkonem 320 koní a inteligentní, plně automatickou převodovkou ZF 6AS1010 BO. Visigo Hyper vyniká mimořádně dobrými jízdními a manévrovacími schopnostmi a také ekonomickým provozem. Nachází uplatnění při turistický cestách pro menší skupiny s kapacitou 35 – 39 lidí, v tuzemsku i po Evropě.

Dopravci i řidiči mimo jiné oceňují u Visigo Hyper výkon motoru, plynulost automatické řazení, jednoduchost ovládání a dostatečně velké zavazadlové prostory. Cestujícím Visigo Hyper nabízí komfortní prostředí pro pohodlné cestování v moderním interiéru vybaveném mimořádně výkonnou klimatizací. V neposlední míře je důležité zmínit efektní design. Karoserie je dobře proporcionálně navržená v poměru, délka, výška a šířka, nejen z estetického hlediska, ale významně to také přispívá lepším jízdním vlastnostem. Co je důležité zmínit, je kvalita zpracování, celé vozidlo je opatřeno celkovou galvanickou kataforézou což zaručuje jeho dlouho životnost.

Testovací autobus s kapacitou 35 míst je nyní dopravcům plně k dispozici s možností si ho vyzkoušet, případně půjčit. V případě zájmů je možné autobus okamžitě i odkoupit.Jedná se o identický autobus vyobrazený v přiložené fotogalerii. Domluvte si již nyní termín schůzky a přijďte si autobus osobně vyzkoušet.

Kontakty:

Mobil: +420 776 111 113

Mail: isuzu@turancar.cz

(foto: Zdeněk Nesveda BusPress)