Autobusy ISUZU propagují 11. ročník veletrhu Czechbus

Prodejce autobusů ISUZU, společnost TURANCAR CZ, stála v roce 2010 u zrodu veletrhu, Czechnus, vznikl z jeho iniciativy a po celou dobu ho stále aktivně podporuje. CZECHBUS budou mimo jiné propagovat malé efektivní, ekonomické autobusy ISUZU NovoCiti Life, které v současnosti testují české dopravní podniky a jsou již v provozu u našich největších dopravních společností.

Czechbus zraje a roste

Už 11. ročník středoevropského veletrhu autobusů, hromadné dopravy, telematiky a servisní techniky CZECHBUS, se bude konat již po třetí v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech ve dnech 22. až 24. listopadu. CZECHBUS je interaktivním, specializovaným B2B veletrhem se zaměřením na problematiku české a středoevropské silniční hromadné dopravy. Využívá rozšířené kreativní prostředky pro zviditelnění vystavovatelů a partnerů v dlouhodobém horizontu.

Czechnus koresponduje se současným děním ve společnosti, proto se ve velké míře i letos objeví na veletrhu městské a linkové autobusy s ekologickými alternativními pohony. Je to dnes velké velké diskutované téma prolínající se i do vládních programů, podle kterých by do roku 2025 mělo být v dopravních podnicích až 41 % ekologicky čistých autobusů. Již dnes je jasné, že evropští výrobci na veletrhu představí autobusy s elektrickým bateriovým pohonem, trolejbusy a autobusy s palivovými vodíkovými články.

Czechnus je jistou stálicí v českém veletržním kalendáři, významným setkáním výrobců a dealerů se zástupci dopravních společností. Na veletrhu máte jistotu, že koho z branže nepotkáte během celého roku, tak tady na Czechbusu zcela určitě ano. Je také místem, kde se uskuteční v rámci doprovodných řada odborných konferencí.

SMART CITY TRANSPORT SOLUTIONS (SCTS) inovativní souběžný veletrh

Czechnus letos významně obohatí souběžný veletrh SMART CITY TRANSPORT SOLUTIONS (SCTS). TURANCAR CZ zde představí inteligentní řešení čisté dopravy malým elektrickým autobusem NovoCiti Volt. S veřejnou dopravou přímo souvisí, mnoho dalších oborů zahrnujících inteligentní infrastrukturní, řídicí, bezpečnostní systémy a technologie pro chytrá města, bez kterých se veřejná doprava v brzké budoucnosti neobejde. Termín konání obou obou veletrhů je 22. až 24. listopadu na nejmodernějším výstavišti v Praze, PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

TURANCAR CZ