Autobusy ISUZU vezly Slavii mistra ligy

Slavia vítěz Fortuna ligy 2019 – 2020 po včerejším derby se Spartou převzala již 20. pohár mistra ligy. Přiléhavý slogan „HOTOVO 20!“ se objevil na dresech i na jednom z autobusů vítězů. Historické vítězství v symbolickém roce 2020 bylo doprovázené silnými emocemi hráčů i fanoušků sešívaných. Po zápase se vydali hráči a zástupci klubu na triumfální jízdu noční Prahou. V Edenu udělaly dva autobusy ISUZU s otevřenou střechou a okny čestné kolečko, hráči pozdravili fanoušky, kteří jim dali na cestu červené světlice. Kapitán Jan Bořil, mával nadšeně mistrovským pohárem na střeše a potom oba autobusové kabriolety ISUZU NOVO vyrazily směrem do Občanské plovárny, místa oslav slávistického triumfu. Po cestě se se ještě zastavily na Václavském náměstí pozdravit další fanoušky a pořídit historicky neopakovatelné fotografie.

Jak probíhala cesta v záři světlic, se můžete podívat zde.

Autobusy Isuzu Novo Cabrio na parkovišti

ISUZU NOVO CABRIO

Vyhlídkový autobus ISUZU NOVO Cabrio byl vyvinutý v Čechách a poprvé se představil na veletrhu CZECHBUS 2018 a následně potom další inovovaný model měli možnost obdivovat návštěvníci veletrhu BUSWORLD v Bruselu v roce 2019 a BUS SHOW v Nitře. Společnost TURANCAR, distributor autobusů ISUZU získala za inovátorský počin cenu za kreativitu udělenou výrobním závodem Anadolu Isuzu.


Technická specifikace ISUZU NOVO Cabrio ZDE

HOTOVO 20! červený autobus

Slavia mistr Fortuna ligy 2019 – 2020 „HOTOVO 20!“ triumfální noční jízda Prahou autobusy ISUZU (foto: TURANCAR CZ)

Červený autobus, přední část

Je to definitivní, Slavii už titul opravdu nikdo nevezme! Skupina o titul FORTUNA:LIGY se kompletně dohrála, a sešívaní tak po derby se Spartou (0:0) mohli znovu rozjet oslavy prvenství, které matematicky získali už před dvěma týdny. Mužstvo kouče Jindřicha Trpišovského v Edenu nejprve slavnostně převzalo pohár a pak vyrazilo autobusem na triumfální cestu Prahou. Konečná zástavka? Občanská plovárna, kde bude mistrovská párty pokračovat. Průběhu oslav dvacátého titulu Slavie jsme celý středeční večer sledovali ONLINE.

Když ještě čerstvě korunovaní vládci českého fotbalu míjeli fanoušky v Edenu, někteří nadšenci se je vydali pozdravit co nejblíže. Hráčům tak na cestu do centra stihli předat i pár červených světlic, které zářily do dáli.

Červenobílá výprava se cestou na večírek ještě krátce zastavila na Václavském náměstí, kde si udělala pár fotek a pokračovala.

Focení na Václavském náměstí

Kolem půl jedenácté už slávisté dorazili na Občanskou plovárnu, vyskákali z autobusů a začali naplno slavit. Zaslouženě. Šéf klubu Jaroslav Tvrdík ukazoval u poháru tři prsty, kterými signalizoval, že za dobu jeho působení v klubu červenobílí třikrát ovládli ligu.

Teklo pivo a šampaňské, duněla muzika. Trenér Jindřich Trpišovský objímal rumunského záložníka Nicolae Stancia, jehož „sešívaní“ před sezonou koupili a který se dočkal svého prvního českého titulu. Ve Spartě, kde pobyl rok, se o úspěch marně pokoušel.

Radovali a družili se všichni, dorazili i slávistické osobnosti z minulosti. Párty se rozjela.

Oslava i v autobuse ISUZU Novo Cabrio

ONLINE Z MISTROVSKÝCH OSLAV:

23:00 Náš ONLINE přenos je u konce, párty mužstva kouče Jindřicha Trpišovského naopak teprve začíná. Průběh celého večera si prohlédněte v GALERII.

Slávisté slaví. Důstojně odehráli poslední zápas úspěšné sezony proti Spartě a mohli se s plnou vervou pustit do zapíjení dvacátého titulu ve své historii. Rozjeli to v pražské Občanské plovárně.

Kapky z nebe přestaly padat a krátce před desátou hodinou večerní oblohu nad stadionem v Edenu prozářil ohňostroj. Noví šampioni přijeli pozdravit své fanoušky. Autobus s hráči Slavie se vynořil ze tmy a projel kolem davu fandů. Ten se po posledním zápase v ligovém ročníku proti Spartě postupně rozrůstal, z okna mu během čekání zamával například sportovní ředitel Jan Nezmar, kterého pak fanoušci vyvolávali.

Pak už mohli opěvovat své hrdiny. Kapitán Jan Bořil prostrčil hlavu otvorem ve střeše a v ruce nadšeně třímal mistrovský pohár. Ostatní mávali, za nimi jel další autobus, v němž se vezli členové realizačního týmu. Bylo to krátké pozdravení. Autobusy se na parkovišti za stadionem otočily, podruhé kolem příznivců profrčely a vyrazily na Občanskou plovárnu, kde pak měli červenobílí mistrovskou párty.

Sešívaní po derby se Spartou přebírají pohár pro mistra ligy!

Volume 90%

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2019-20/381330/mistrovske-oslavy-slavie-v-edenu-horelo-pak-triumfalni-jizda-prahou.html

Celkem dvacetkrát se stali fotbalisté Slavie fotbalovým mistrem své země. Poprvé to bylo v roce 1913, kdy Slavia dobyla svůj historicky první titul uznávaný Českomoravským fotbalovým svazem i oficiálními fotbalovými historiky. Trenérem prvních slávistických mistrů byl John William Madden. Slavia se se poté stala fotbalovým mistrem v letech 1925, 1928/1929, 1929/1930, 1930/1931, 1932/1933, 1933/1934, 1934/1935 (double – vítězství v lize i v domácím poháru), 1936/1937, 1939/1940, 1940/1941 (double), 1941/1942 (double), 1942/1943, 1946/1947, 1995/1996, 2007/2008, 2008/2009, 2016/2017, 2018/2019 (double) a 2019/2020. 24. června 2020 získali fotbalisté Slavie dvacátý titul v dějinách a třetí za poslední čtyři roky. Obhajobu z loňska si zajistili tři kola před koncem nadstavbové části. Druhou Plzeň doma v Edenu zdolali 1:0 gólem Petra Ševčíka.

Autobusy ISUZU vezly Slavii mistra ligy

Slavia vítěz Fortuna ligy 2019 – 2020 po včerejším derby se Spartou převzala již 20. pohár mistra ligy. Přiléhavý slogan „HOTOVO 20“ se objevil na dresech i na jednom z autobusů vítězů. Historické vítězství v symbolickém roce 2020 bylo doprovázené silnými emocemi hráčů i fanoušků sešívaných. Po zápase se vydali hráči a zástupci klubu na triumfální jízdu noční Prahou. V Edenu udělaly dva autobusy s otevřenou střechou a okny čestné kolečko, hráči pozdravili fanoušky, kteří jim dali na cestu červené světlice. Kapitán Jan Bořil, mával nadšeně mistrovským pohárem na střeše a potom oba autobusové kabriolety ISUZU NOVO vyrazily směrem do Občanské plovárny, místa oslav slávistického triumfu. Po cestě se se ještě zastavily na Václavském náměstí pozdravit další fanoušky a pořídit historicky neopakovatelné fotografie.

Autobusy Isuzu Novo Cabrio čekají na hráče

ISUZU NOVO CABRIO

Vyhlídkový autobus ISUZU NOVO Cabrio byl vyvinutý v Čechách a poprvé se představil na veletrhu CZECHBUS 2018 a následně potom další inovovaný model měli možnost obdivovat návštěvníci veletrhu BUSWORLD v Bruselu v roce 2019 a BUS SHOW v Nitře. Společnost TURANCAR, distributor autobusů ISUZU získala za inovátorský počin cenu za kreativitu udělenou výrobním závodem Anadolu Isuzu.

Více informací o autobusech ISUZU: https://www.isuzubus.cz/